Huda expert buat tolak guna garis nombor..sampai kita nak tolong pun tak bagi..๐Ÿ˜‚biar huda buat sendiri lah.. ๐Ÿ˜‚math practice banyak banyak baru mahir..tahniah huda..๐Ÿ˜†

Huda expert buat tolak guna garis nombor..sampai kita nak tolong pun tak bagi..๐Ÿ˜‚biar huda buat sendiri lah.. ๐Ÿ˜‚math practice banyak banyak baru mahir..tahniah huda..๐Ÿ˜†

Tolak.โžกHuda expert buat cara ni.. Laju betul. Tak nak dah kita tolong.. Dan hatinya gumbira sbb expert.. โœ”practice banyak kali math mudah expert. Tapi dengan kaedah yang mudah., lain orang lain kaedahnya..

Tolak.โžกHuda expert buat cara ni.. Laju betul. Tak nak dah kita tolong.. Dan hatinya gumbira sbb expert.. โœ”practice banyak kali math mudah expert. Tapi dengan kaedah yang mudah., lain orang lain kaedahnya..

@photorepost_app by kak @salimahabibi “kamu pasti akan merasa bahagia! Hanya tatkala kamu belajar menyumbang tanpa balasan”

@photorepost_app by kak @salimahabibi “kamu pasti akan merasa bahagia! Hanya tatkala kamu belajar menyumbang tanpa balasan”

๐Ÿ˜Š๐Ÿ’–๐Ÿ˜

๐Ÿ˜Š๐Ÿ’–๐Ÿ˜

ุฑุจู†ุง ุธู„ู…ู†ุง ุงู†ูุณู†ุง ูˆุงู† ู„ู… ุชุบูุฑู„ู†ุง  ูˆุชุฑุญู…ู†ุง ู„ู†ูƒูˆู†ู† ู…ู† ุงู„ุฎุงุณุฑู†. 

ertinya :Ya Tuhan kami , kami telah menganiaya diri kami sendiri. Maka apabila engkau tidak mengampuni dosa kami dan tidak mengasihani kami, pastilah kami akan tergolong orang orang yang rugi. 

๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

ุฑุจู†ุง ุธู„ู…ู†ุง ุงู†ูุณู†ุง ูˆุงู† ู„ู… ุชุบูุฑู„ู†ุง ูˆุชุฑุญู…ู†ุง ู„ู†ูƒูˆู†ู† ู…ู† ุงู„ุฎุงุณุฑู†. ertinya :Ya Tuhan kami , kami telah menganiaya diri kami sendiri. Maka apabila engkau tidak mengampuni dosa kami dan tidak mengasihani kami, pastilah kami akan tergolong orang orang yang rugi. ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

#klcc #twintowers

#klcc #twintowers

Mylunch today #oat #quackeroat #greeantea #BOH #Oatchoco #healthyfoods

Mylunch today #oat #quackeroat #greeantea #BOH #Oatchoco #healthyfoods

Lama tak makan ice cream potong… Nyum nyum… Tqvm mybigbro.
#redbean #kacangmerah #kings #icecreampotong

Lama tak makan ice cream potong… Nyum nyum… Tqvm mybigbro. #redbean #kacangmerah #kings #icecreampotong

Misi memenuhkan tong tong air.. 2hari xda air 2hari ada air.. Ujian xda air menDidik kita berjimat cermat.. #taknakmembazir #rasaairtuberhargasangat tul x? ๐Ÿ˜Š #Allah beri ujian konklusi kita dpaat motivasikan diri ๐Ÿ˜ syukur atas ujian susah dan senang .. ๐Ÿ’–

Misi memenuhkan tong tong air.. 2hari xda air 2hari ada air.. Ujian xda air menDidik kita berjimat cermat.. #taknakmembazir #rasaairtuberhargasangat tul x? ๐Ÿ˜Š #Allah beri ujian konklusi kita dpaat motivasikan diri ๐Ÿ˜ syukur atas ujian susah dan senang .. ๐Ÿ’–

Doa doa semua untuk kebaikan kita . Jangan sombong untuk berdoa. Sama sama kita ๐Ÿ˜Š  #kayahatikayayangsebenar
#islah nafsak-perbaiki diri. #solusimembersihhati

Doa doa semua untuk kebaikan kita . Jangan sombong untuk berdoa. Sama sama kita ๐Ÿ˜Š #kayahatikayayangsebenar #islah nafsak-perbaiki diri. #solusimembersihhati

Subahanallah. Cantik . ๐Ÿ’–๐Ÿ’—Uniknya nama bunga diberi ayam dibelakangnya. .

Subahanallah. Cantik . ๐Ÿ’–๐Ÿ’—Uniknya nama bunga diberi ayam dibelakangnya. .

#foodporn Abah orang muar. Katanya Tak banyak restoran yang pandai buat masakan muar betul betul.. Kali ni baru betul betul rasa macam di muar. Hanya di #danaukota #muor #restoranmuor ..

#foodporn Abah orang muar. Katanya Tak banyak restoran yang pandai buat masakan muar betul betul.. Kali ni baru betul betul rasa macam di muar. Hanya di #danaukota #muor #restoranmuor ..

Siapa nak rasa masakan asli orang Johor, muar. Leh mai ke sini di #danaukota #dapurmuor #muar .. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Siapa nak rasa masakan asli orang Johor, muar. Leh mai ke sini di #danaukota #dapurmuor #muar .. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘